Czech Virus MPS-5 Pro 2250 g
Kategorie: | PROTEINY |
---|---|
Dietní omezení: | Bez lepku |
Forma: | sypká |
Hmotnost/Objem: | 2 000 - 2 999 g (ml) |
Kategorie: | proteiny |
Obsah bílkovin: | 70 % - 85 % |
MPS-5 PRO je vytvořen na základě studií, které doporučují kombinaci různých zdrojů bílkovin jako nejlepší možnou volbu pro maximální anabolismus.
Nativní syrovátkový protein CFM (koncentrát)
Metoda Cross Flow Microfiltration je mikrofiltrace se zkříženým tokem, která probíhá přes speciální keramické filtry, které propouštějí pouze syrovátkový protein bez dalších nežádoucích složek. Šetrně odděluje bílkoviny ze syrovátky od denaturovaných bílkovin, mléčného tuku a laktózy. Tímto způsobem si zachovává protein maximum bio-aktivních frakcí a má vysokou biologickou účinnost. Proces je naprosto bez chemie! Koncentrát nabízí maximální obsah cenných bioaktivních frakcí v proteinu.
Nativní mléčný protein (micelární kasein)
Nativní mléčný protein je zdrojem micelárního kaseinu, který uvolňuje bílkovinu postupně (až několik hodin). Ze studií jasně vyplynulo, že je přídavek micelárního kaseinu k syrovátkovému proteinu velmi vhodný a tato kombinace je vhodná pro maximalizaci svalových přírůstků. Kasein je standardně znám jako bílkovina vhodná zejména na noc, podle studií je ale tato kombinace vhodná právě po tréninku pro maximální výsledky.
Nativní syrovátkový protein CFM (izolát)
Izolát zpracovaný metodou CFM (metoda popsána výše) nabízí maximální množství bílkovin s téměř nulovým obsahem tuku a sacharidů.
Hydrolyzát syrovátkové bílkoviny
Hydrolyzát není v tomto produktu přidán pro extrémně rychlou absorbci (jako je u Hydra zvykem), ale pro nastartování stimulace trávení bílkovin.
Vaječný albumin
Vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle, než syrovátkový protein). Má vysokou biologickou hodnotu a nabízí kompletní profil esenciálních aminokyselin, kterými doplňuje spektrum tohoto blendu.
Přidané enzymy a skvělá chuť
Proteiny značky Czech Virus se vyznačují originalitou a inovacemi (například první použití probiotik v proteinech u CZ značek u Pure Elite CFM). Z tohoto důvodu jsme k blendu proteinů založeném na poznatcích ze studií přidali enzymy, které ještě více pomohou s maximální využitelností proteinu. Přidali jsme Tolerase™ L, Papain a Bromelain (více informací o jednotlivých enzymech níže). K tomu všemu je chuť velmi příjemná s očekávanou strukturou díky micelárnímu kaseinu.
Použité látky
CFM syrovátkový koncentrát (43 % bílkovin produktu)
Nejaktivnější forma syrovátkového proteinu. Vysoká biologická hodnota a rychlá vstřebatelnost.
Nativní mléčný protein (38 % bílkovin produktu)
Přírodní zdroj micelárního kaseinu a syrovátkového proteinu. Vyznačuje se postupným uvolňováním bílkovin.
CFM syrovátkový izolát (9 % bílkovin produktu)
Nejkoncentrovanější a nejčistší forma syrovátkové bílkoviny na trhu. Vysoký obsah bílkovin, minimum tuku a laktózy.
Hydrolyzát syrovátkové bílkoviny (5 % bílkovin produktu)
Naštěpená (předtrávená) bílkovina, která napomáhá stimulovat trávení bílkovin.
Vaječný albumin (5 % bílkovin produktu)
Vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle, než syrovátkový protein).
Tolerase™ L
Enzym kyselé laktázy, který převádí laktózu na glukózu a galaktózu.
Papain
Papain je proteolytický enzym, obsažený především v papáji. Hydrolyticky štěpí peptidy, amidy i estery.
Bromelain
Bromelain je enzym, který najdeme v čerstvém ananasu. Štěpí bílkoviny a sráží mléko.
Další použité látky
Aroma (podle příchuti), prášek z bílé čokolády (příchuť Vanilla Ice Cream), odtučněný kakaový prášek (příchuť Chocolate Praline), chlorid sodný, sukralóza (sladidlo), xanthanová guma.
Jedná se o doplněk stravy.
Dávkování
- rozmíchejte 1 dávku (30 g) v 300 ml vody nebo nízkotučného mléka
- použijte mixér nebo šejkr
- v závislosti na denní potřebě bílkovin užívejte 2-3 dávky denně
Hodnoty
vanilla ice cream | 30 g | 100 g |
Energie | 112 Kcal / 469 kJ | 372 Kcal / 1564 kJ |
Tuky | 1,7 g | 5,7 g |
- z toho nasycené | 0,8 g | 2,7 g |
Sacharidy | 2,1 g | 7,0 g |
- z toho cukry | 2,1 g | 7,0 g |
Bílkoviny | 22 g | 73 g |
Sůl | 0,43 g | 1,44 g |
Tolerase™ L | 600 FCC** | 2000 FCC** |
Trávící enzymy | 25 mg | 84 mg |
Tolerase™ L | 12,5 mg | 42 mg |
Tolerase™ L | 12,5 mg | 42 mg |
chocolate praline | 30 g | 100 g |
Energie | 105 Kcal / 442 kJ | 351 Kcal / 1474 kJ |
Tuky | 1,3 g | 4,3 g |
- z toho nasycené | 0,6 g | 2,0 g |
Sacharidy | 1,4 g | 4,7 g |
- z toho cukry | 1,3 g | 4,3 g |
Bílkoviny | 22 g | 73 g |
Sůl | 0,43 g | 1,43 g |
Tolerase™ L | 600 FCC** | 2000 FCC** |
Trávící enzymy | 25 mg | 84 mg |
Tolerase™ L | 12,5 mg | 42 mg |
Tolerase™ L | 12,5 mg | 42 mg |
** Food Chemicals Codex, jednotek laktázové aktivity
Složení
vanilla ice cream: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), prášek z bílé čokolády (sukróza, kakaové máslo, mléčný prášek), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™ L).
Alergeny: mléčná bílkovina, laktóza, sója (ze sojového lecitinu)
chocolate praline: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Odtučněný kakaový prášek, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™ L).
Alergeny: mléčná bílkovina, laktóza, sója (ze sojového lecitinu)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.