INN Citrulline Oxide 250g
Doplněk stravy pro sportovce Doplňky INN Citrullin Oxide obsahuje důležitou aminokyselinu L-citrulin.
Kategorie: | AMINOKYSELINY A BCAA |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |
Doplňky INN Citrulline Oxide 250g je potravinový doplněk určený pro sportovce. Citrullin je nežádoucí aminokyselina, kterou tělo extrahuje z aminokyseliny ornithinu, když je vázáno na karbamoylfosfát. To se děje v cyklu močoviny, při kterém tělo odstraňuje amoniak. Přidání citrulinu ve formě doplňků stravy významně zlepšuje odstraňování nadbytku amoniaku, který se během tréninku vytváří v aktivním svalu.
Citrullin se také vyrábí jako vedlejší produkt při přeměně argininu na oxid dusnatý. Mnoho studií ukázalo, že zvýšený příjem citrulinu významně zlepšuje koncentraci argininu v krvi, což následně zvyšuje produkci oxidu dusnatého. Více oxidu dusnatého znamená lepší vazodilataci, která zlepšuje průtok krve do svalů, dosažení lepších pump a zajišťuje trvalejší aktivitu během tréninku. V posledních letech má sportovní průmysl stále větší tendenci používat citrulin místo argininu. Důvod je jednoduchý; Citrullin je účinnější při zvyšování argininu v krvi než samotné použití argininu. Výhodou citrulinu je navíc to, že se nerozkládá tak rychle jako arginin, což má za následek, že jeho účinky trvají výrazně déle.
Použití citrulinu se doporučuje všem sportovcům, kteří chtějí nejen lepší pumpy, ale také výrazně zlepšenou trvanlivost, zvýšenou syntézu bílkovin a snadnější překonání namáhavých cvičení.
Doplněk stravy pro sportovce Doplňky INN Citrullin Oxide obsahuje důležitou aminokyselinu L-citrulin.
Nutriční hodnota 100g 5g
Energy 0kcal 0kcal
L-citrulin DL-malat 100g 5g
SLOŽKY:
L-Citrulline DL-Malate
POZOR:
Není náhradou vyvážené a pestré stravy. V případě dlouhodobého používání se poraďte se svým lékařem. Není vhodný pro osoby s onemocněním ledvin nebo jater, těhotné ženy a děti do 14 let. Není určen k léčbě, prevenci nebo diagnostice onemocnění. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Produkt skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte vlhkosti a přímému slunečnímu záření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.