Gymové FAQ aneb Co o nás potřebujete vědět

Jsme Levram GYM, první skutečně soukromé fitko. Jsme tady pro vás a všechny, kdo nemají rádi přeplněná fitness centra a chtějí mít svůj klid. Máte další otázky? Položili jsme si je za vás – a tady jsou odpovědi.

 

Co znamená, že jste soukromé fitko?

To, že jsme první skutečně soukromé fitko, neznamená, že si k nám může přijít zacvičit jen člen bedlivě střeženého uzavřeného klubu. Znamená to, že v našem fitness centru mohou naráz cvičit maximálně čtyři osoby, a tudíž tyto osoby cvičí v soukromí. Nejsme fanoušky přeplněných fitness center, v nichž se na cvičební stroje pomalu stojí fronty. U nás cvičíte sami, bez pohledů kolemjdoucích, a v klidu.

Navíc si u nás můžete plánovat své tréninky flexibilně. Chcete přijít cvičit ráno? Není problém. Vyhovuje vám to později večer? A o víkendu? Zařídíme. Své tréninky si plánujete vy sami podle svých potřeb a pracovního rozvrhu.

A při koupi naší permanentky se stanete ještě o něco flexibilnější. Získáte totiž vstupovou kartu a můžete chodit cvičit, kdy se vám doopravdy zachce.

 

Kdy máte otevřeno?

Dalo by se říci, že tehdy, kdy potřebujete. Na volné tréninky se můžete objednávat kdykoliv, ale vždy nejpozději 24 hodin před daným časovým slotem. U tréninků s trenérem je nejlepší se domluvit přímo s trenérem a až podle toho bookovat čas.

 

Chci začít cvičit, jak to mám udělat?

Chcete přijít cvičit sami? Víte, jak na to? Tak si prostě zarezervujte svůj čas, počkejte na potvrzení rezervace a dorazte včas do fitka. Upozorňujeme, že je potřeba přijít přesně na čas, který jste si objednali, opravdu není možné si trénink „protáhnout“ na později. Proč? Protože chceme všem našim klientům garantovat, že budou mít ke cvičení své soukromí.

Pokud chcete začít cvičit s trenérem, nejprve jej kontaktujte prostřednictvím našeho e-mailu a domluvte se na konkrétní termín. A poté si zarezervujte svůj čas.

 

 

Můžu si jen tak vytvořit rezervaci na trénink s trenérem?

Správně chápete, že je v tom háček. Nemůžeme po našich trenérech chtít, aby stáli desítky hodin „na značkách“ a čekali, jestli si náhodou někdo nezamluví trénink s nimi. Proto doporučujeme vždy nejprve kontaktovat trenéra, domluvit se na čase tréninku s ním, a až poté vytvořit rezervaci.

 

Co potřebuji na první trénink v gymu? A co na ty ostatní?

Na první trénink v gymu si s sebou vezměte pohodlné oblečení a tenisky. Na prvním tréninku se pravděpodobně moc nezapotíte, ale pro jistotu si můžete přibalit i hygienické potřeby a ručník do sprchy. A můžete si přinést i láhev s pitím, ale moc rádi vám ve fitku připravíme iontový nápoj nebo nabídneme nějaký super drink z naší nabídky na baru.

 

Můžu si vybookovat celý gym jen pro sebe?

Aleluja! I proto jsme tady! Chceme našim klientům dopřát absolutní soukromí, a proto umožňujeme zarezervovat si celý gym jen pro sebe. Pokud budete cvičit sami bez trenéra, bude vás tahle kratochvíle stát 400 Kč na hodinu, se službami trenéra pak zaplatíte 900 Kč za trénink.

 

 

Můžu přijít cvičit s kamarády?

Samozřejmě, že můžete, ale je potřeba na trénink zaregistrovat všechny osoby. A to přesně z toho důvodu, aby se na stejnou hodinu nepřihlásili další klienti a v gymu vás pak nebylo moc. Pro skupiny klientů máme zvýhodněný vstup za 200 Kč na hlavu.

 

 

Jakým způsobem můžu platit tréninky?

Tréninky můžete platit přímo předem v rezervačním systému formou převodu anebo stržením z permanentky. Přímo na tréninku pak můžete platit kartou nebo hotově. A totéž platí pro útratu na baru. Přijímáme také platby prostřednictvím poukázek Sodexo, Edenred a Benefit karty.

 

 

Jak funguje bar?

Na našem baru si můžete vybrat z množství tyčinek, pamlsků i skvělých drinků, s nimiž si svoje cvičení užijete ještě více. A za odměnu po tréninku si u nás můžete dát kávičku a budete-li mít štěstí, tak také zákusek od Dezerterky.

 

Můžu si v gymu vyzvednout objednávku z e-shopu?

Ano, i to je možné. Osobní odběr objednávek e-shopu jsme schopni zajistit po předchozí domluvě.

Zpět do obchodu