Reflex 3D Protein 1800 g

Špičkový protein s postupným účinkem a obsahem přátelských bakterií.
Příchuť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
13.11.2024 13.11.2024 Zvolte variantu
Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: DF-X000388-05293 DF-X000388-05292 Zvolte variantu
Značka: Reflex Nutrition
1 546 Kč / ks 1 380 Kč bez DPH
Kategorie: PROTEINY
Dietní omezení: Bez lepku
Forma: sypká
Hmotnost/Objem: 1 000 - 1 999 g (ml)
Kategorie: proteiny
Obsah bílkovin: 70 % - 85 %
3D PROTEIN

Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává!

3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 77 % obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.

Hlavní benefity produktu:
 
  • Obsah tří unikátních zdrojů proteinu: nativní syrovátkové bílkoviny, micelárního kaseinu a izolátu vaječné bílkoviny v ideálním poměru 45:45:10
  • Tři různé fáze trávení: pomalá, střední a rychlá
  • 77 % obsah bílkoviny u všech příchutí
  • Obsah tří typů přátelských probiotik
  • Nativní syrovátkový protein a kasein z mléka od krav z evropských chovů živených výhradně travou = maximální možná účinnost a čistota

45 % Nativní syrovátkový protein

Rychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.

U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.

Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.

Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu než běžný syrovátkový protein.

45 % Micelární kasein

Micelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.

10% Izolát vaječné bílkoviny

Vaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.

Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria

3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.


Jedná se o doplněk stravy.

Dávkování

  
  • rozmíchejte 35 g (přibližně 3 zarovnané 25 ml odměrky*) s 350 ml v shakeru nebo mixéru pro dosažení jemné konzistence
  • pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka
  • konzumujte 2-3 dávky denně
  • *odměrka během transportu může posunout ke dnu

Hodnoty

100 gčokoládavanilka
Energetická hodnota1460 kJ / 344 kcal1475 kJ / 347 kcal
Tuky1,0 g0,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,6 g0,4 g
Sacharidy5,5 g6,5 g
- z toho cukry2,0 g2,5 g
Bílkoviny77 g78 g
Vláknina2,5 g2,0 g
Sůl0,85 g0,95 g
Bifidobacterium bifidum600 mil. KTJ600 mil. KTJ
Lactobacillus acidophilus600 mil. KTJ600 mil. KTJ
Lactobacillus rhamnosus600 mil. KTJ600 mil. KTJ
35 gčokoládavanilka
Energetická hodnota511 kJ / 120 kcal516 kJ / 122 kcal
Tuky< 0,5 g< 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,2 g0,1 g
Sacharidy1,9 g2,3 g
- z toho cukry0,7 g0,9 g
Bílkoviny27 g27 g
Vláknina0,9 g0,7 g
Sůl0,3 g0,33 g
Bifidobacterium bifidum210 mil. KTJ210 mil. KTJ
Lactobacillus acidophilus210 mil. KTJ210 mil. KTJ
Lactobacillus rhamnosus210 mil. KTJ210 mil. KTJ
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořících jednotek v době výroby

Balení: 1,8 kg
 

Složení

 
Čokoláda: 3D proteinová směs (94 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
 
Vanilka: 3D proteinová směs (95 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), barvivo karoteny, LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu