Reflex 3D Protein 1800 g
Špičkový protein s postupným účinkem a obsahem přátelských bakterií.
Kategorie: | PROTEINY |
---|---|
Dietní omezení: | Bez lepku |
Forma: | sypká |
Hmotnost/Objem: | 1 000 - 1 999 g (ml) |
Kategorie: | proteiny |
Obsah bílkovin: | 70 % - 85 % |
3D PROTEIN
Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává!
3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 77 % obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.
Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává!
3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 77 % obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.
Hlavní benefity produktu:
- Obsah tří unikátních zdrojů proteinu: nativní syrovátkové bílkoviny, micelárního kaseinu a izolátu vaječné bílkoviny v ideálním poměru 45:45:10
- Tři různé fáze trávení: pomalá, střední a rychlá
- 77 % obsah bílkoviny u všech příchutí
- Obsah tří typů přátelských probiotik
- Nativní syrovátkový protein a kasein z mléka od krav z evropských chovů živených výhradně travou = maximální možná účinnost a čistota
45 % Nativní syrovátkový protein
Rychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.
U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.
Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu než běžný syrovátkový protein.
45 % Micelární kasein
Micelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.
10% Izolát vaječné bílkoviny
Vaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.
Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria
3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.
Jedná se o doplněk stravy.
Dávkování
- rozmíchejte 35 g (přibližně 3 zarovnané 25 ml odměrky*) s 350 ml v shakeru nebo mixéru pro dosažení jemné konzistence
- pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka
- konzumujte 2-3 dávky denně
- *odměrka během transportu může posunout ke dnu
Hodnoty
100 g | čokoláda | vanilka |
Energetická hodnota | 1460 kJ / 344 kcal | 1475 kJ / 347 kcal |
Tuky | 1,0 g | 0,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g | 0,4 g |
Sacharidy | 5,5 g | 6,5 g |
- z toho cukry | 2,0 g | 2,5 g |
Bílkoviny | 77 g | 78 g |
Vláknina | 2,5 g | 2,0 g |
Sůl | 0,85 g | 0,95 g |
Bifidobacterium bifidum | 600 mil. KTJ | 600 mil. KTJ |
Lactobacillus acidophilus | 600 mil. KTJ | 600 mil. KTJ |
Lactobacillus rhamnosus | 600 mil. KTJ | 600 mil. KTJ |
35 g | čokoláda | vanilka |
Energetická hodnota | 511 kJ / 120 kcal | 516 kJ / 122 kcal |
Tuky | < 0,5 g | < 0,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | 0,1 g |
Sacharidy | 1,9 g | 2,3 g |
- z toho cukry | 0,7 g | 0,9 g |
Bílkoviny | 27 g | 27 g |
Vláknina | 0,9 g | 0,7 g |
Sůl | 0,3 g | 0,33 g |
Bifidobacterium bifidum | 210 mil. KTJ | 210 mil. KTJ |
Lactobacillus acidophilus | 210 mil. KTJ | 210 mil. KTJ |
Lactobacillus rhamnosus | 210 mil. KTJ | 210 mil. KTJ |
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořících jednotek v době výroby
Balení: 1,8 kg
KTJ – Kolonie tvořících jednotek v době výroby
Balení: 1,8 kg
Složení
Čokoláda: 3D proteinová směs (94 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
Vanilka: 3D proteinová směs (95 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), barvivo karoteny, LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.