Reflex Instant Whey Pro 2200 g

Směs výběrových, nativních proteinových frakcí, komplex důležitých enzymů a biokultury.
Příchuť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Skladem (5 a více ks)
Kód: DF-X000394-09713
Značka: Reflex Nutrition
1 632 Kč / ks 1 457 Kč bez DPH
Kategorie: PROTEINY
Dietní omezení: Bez lepku
Forma: sypká
Hmotnost/Objem: 2 000 - 2 999 g (ml)
Kategorie: proteiny
Obsah bílkovin: 70 % - 85 %
Instant Whey™ PRO
 
Instant Whey™ PRO ve své nejnovější verzi pro rok 2019. Kromě navýšení obsahu probiotických kultur o 1000 % a navýšení obsahu enzymů o 25 %, nabízí Instant Whey™ PRO i 9 nově upravených příchutí.

Hlavní benefity produktu:
  • 2 miliardy probiotických kultur ve 100 g (Bacillus Coagulans, Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus)
  • 200 mg trávicích enzymů ve 100 g (Amyláza, Proteáza, Celuláza, Laktáza, Lipáza)
  • 80 g bílkovin ve 100 g (nedenaturovaný nativní syrovátkový izolát, cross-flow syrovátkový izolát, ultrafiltrovaný syrovátkový koncentrát, mléčný koncentrát)
  • Testování obsahu bílkovin v každé šarži produktu
Nová technologie přináší revoluční změnu ve světě proteinových suplementů!

„The king of the wheyTM“ je ve své nejnovější verzi určen pro každého, kdo hledá ten nejkvalitnější zdroj bílkovin. Důležitou složkou je super kvalitní nativní syrovátkový izolát, který je vyráběn přímou cestou z čerstvého kravského mléka, a to za teplot, které nepřekročí deset stupňů Celsia. Tím se významně odlišuje od standardně nabízených „Whey proteinů“, které jsou vyráběny z tepelně upravené syrovátky, vedlejšího produktu vzniklého při výrobě sýrů (použití kyselin a sýřidel). Jednoduše by se dalo tedy říci, že Instant Whey Native je vlastně čerstvá, nenarušená mléčná bílkovina „v prášku“. Našim partnerem je nová, sofistikovaná mlékárna, která funguje v souladu se zdravým životním prostředím. Čerstvé mléko je bezprostředně filtrováno přes speciální membrány za velmi nízkých teplot, čímž je dosaženo vysoké biologické aktivity výsledného proteinu. Nativní bílkovina obsahujeproti standardním formám „whey proteinu“, více než 166 % bioaktivního cystinu (dvě molekuly aminokyseliny cysteinu spojené sulfátovým můstkem) a o 16 % více L-Leucinu.

Instant Whey™ PRO nabízí unikátní výkonnostní benefity, které jsou na současném trhu neporazitelné.

Díky prvotřídní kvalitě a prověřené, téměř dvacetileté tradici je Instant Whey jedním z nejprodávanějších a nejrespektovanějších proteinový přípravků ve Velké Británii, Francii a řadě dalších zemí. Je to jediný proteinový produkt, který je nezávisle testován v každé šarži, každý měsíc. Při této kontrole je přísně kontrolováno složení výrobku a minimální obsah proteinu 80 %. Tento standard je těžké překonat! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100% kvalitu a záruku. Navíc je testován na nepřítomnost dopingových látek dle norem kvality ISO17025. Nejdůležitějšími benefity tohoto produktu jsou rychlá a bezproblémová stravitelnost a využitelnost. 

Instant Whey™ PRO představuje komplexní formuli obsahující jedinečnou směs výběrových, nativních proteinových frakcí, komplex důležitých enzymů Digezyme a nepostradatelné přátelské biokultury.

Protože je Instant Whey™ PRO jednoznačně zaměřen na kvalitu, využitelnost a vstřebatelnost, je minimalizován obsah sladidel a příchutí na absolutně nejnižší možné minimum. Instant Whey neobsahuje žádné neplnohodnotné zdroje bílkovin jako je kolagen, či sojová bílkovina.

Komplex enzymů Digezyme

1.Trávení bílkovin: Proteáza I, Proteáza II, Proteáza III, Proteáza IV
2.Trávení dalších živin: Amyláza, Lipáza, Laktáza, Celluláza

Přátelské bakterie

Instant Whey™ PRO obsahuje kombinaci 4 typů přátelských kultur v optimalizovaném poměru a celkovém zastoupení 2 miliardy!

Zastoupené probiotické kultury (probiotická směs):
  • Lactobacillus acidophilus 25 %
  • Bifidobacterium bifidum 25 %
  • Bacillus coagulans 25 %
  • Lactobacillus rhamnosus 25 %
Instant Whey™ PRO - užívání

Ať již jste v kterékoliv fázi ročního cyklu, Instant Whey™ PRO poskytuje perfektní zdroj aminokyselin ve formě „čerstvé bílkoviny v prášku“. Můžete jej konzumovat před nebo po fyzické námaze nebo kdykoliv v průběhu dne. Konzumujete velmi chutný, nedotčený zdroj čisté bílkoviny! 
 
Garance společnosti Reflex Nutrition

• Inovační technologie
• Nejvyšší rating použitých surovin
• Vyrobeno ze 100% zelené energie
• Vyrobeno ze 100% obnovitelných zdrojů v recyklovaných obalech
• Vyrobeno v souladu s normami ISO 9001
• Nezávislé testování na nepřítomnost látek dopingové povahy
• Absolutní čistota produktu a zdravotní nezávadnost
 

Jedná se o doplněk stravy.

Dávkování

 
  • rozmíchejte 25 g (přibližně 3 zarovnané 25ml odměrky*) se 150 ml vody nebo mléka v šejkru nebo mixéru
  • konzumujte 2-3 dávky denně
  • produkt konzumujte ihned po namíchání, nenechávejte stát po delší dobu v teple
  • *odměrka je součástí balení, vlivem transportu může klesnout ke dnu 

Hodnoty


 
100 gbanánčokoládajahoda-malinamátaslaný oříšek-karamelvanilka
Energetická hodnota1525 kJ / 360 kcal1528 kJ / 361 kcal1528 kJ / 360 kcal1553 kJ / 366 kcal1530 kJ / 361 kcal1524 kJ / 359 kcal
Tuky1,5 g2 g1,5 g1,9 g1,5 g1,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,7 g0,5 g0,5 g0,9 g0,6 g0,6 g
- z toho mononenasycené0,5 g0,4 g0,4 g0,7 g0,5 g0,4 g
- z toho polynenasycené0,3 g0,3 g0,3 g0,3 g0,2 g0,3 g
Sacharidy5 g3 g4,5 g7,2 g5,5 g4,5 g
- z toho cukry1,7 g1,2 g2,4 g3,2 g2,8 g2,4 g
Bílkoviny80 g80 g80 g80 g80 g80 g
Vláknina3 g4,5 g3,4 g1,1 g2,2 g3,3 g
Sůl0,7 g1 g0,62 g0,8 g1,3 g0,87 g
Enzymy Digezyme200 mg200 mg200 mg200 mg200 mg200 mg
Bacillus coagulans50 x 10spór50 x 10spór50 x 10spór50 x 10spór50 x 10spór50 x 10spór
Bifidobacterium bifidum50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**
Lactobacillus acidophilus50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**
Lactobacillus rhamnosus50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**50 x 10KTJ**
25 gbanánčokoládajahoda-malinamátaslaný oříšek-karamelvanilka
Energetická hodnota381 kJ / 90 kcal382 kJ / 90 kcal382 kJ / 90 kcal388 kJ / 91 kcal383 kJ / 90 kcal381 kJ / 90 kcal
Tuky< 0,5 g< 0,5 g< 0,5 g< 0,5 g< 0,5 g< 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,2 g0,1 g0,1 g0,2 g0,1 g0,1 g
- z toho mononenasycené0,1 g< 0,1 g< 0,1 g0,2 g0,1 g0,1 g
- z toho polynenasycené< 0,1 g< 0,1 g< 0,1 g< 0,1 g< 0,1 g< 0,1 g
Sacharidy1,3 g0,7 g1,1 g1,8 g1,4 g1,1 g
- z toho cukry< 0,5 g< 0,5 g0,6 g0,8 g0,7 g0,6 g
Bílkoviny20 g20 g20 g20 g20 g20 g
Vláknina0,8 g1,1 g0,9 g< 0,5 g0,6 g0,8 g
Sůl0,18 g0,25 g0,15 g0,2 g0,33 g0,17 g
Trávicí enzymy (Digezyme)50 mg50 mg50 mg50 mg50 mg50 mg
Bacillus coagulans (LactoSpore) 125 x 10spór 125 x 10spór 125 x 10spór 125 x 10spór 125 x 10spór 125 x 10spór
Bifidobacterium bifidum 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ**
Lactobacillus acidophilus 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ**
Lactobacillus rhamnosus 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ** 125 x 10KTJ** 125 x 106 KTJ**

**KTJ – kolonii tvořící jednotka v okamžiku výroby.

Složení

Banán: Instantizovaný syrovátkový protein (syrovátkový proteinový izolát 70 %, syrovátkový proteinový koncentrát 11 %, emulgátor sójový lecitin), mléčný proteinový koncentrát 15 %, aromata, zahušťovadlo celulózová guma, barvivo karoteny, komplex enzymů Digezyme® (alfa-amyláza, neutrální proteáza, celuláza, laktáza, lipáza), mořská sůl, sladidlo sukralóza, kultura Bacillus coagulans Lactospore®, sladidlo steviol-glykosidy, probiotické kultury (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus).

Čokoláda: Instantizovaný syrovátkový protein (syrovátkový proteinový izolát 89 %, emulgátor sójový lecithin), mléčný proteinový koncentrát 4 %, kakao, aroma, zahušťovadlo celulosová guma, mořská sůl, komplex enzymů Digezyme® (alfa-amyláza, neutrální proteáza, celuláza, laktáza, lipáza), sladidlo sukralóza, kultura Bacillus coagulans Lactospore®, sladidlo steviol glykosidy, probiotické kultury (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophillus, Lactobacilus rhamnosus).

Jahoda-malina: Instantizovaný syrovátkový protein (syrovátkový proteinový izolát 72 %, syrovátkový proteinový koncentrát 9 %, emulgátor sójový lecithin), mléčný proteinový koncentrát 15 %, aroma, zahušťovadlo celulosová guma, barvivo betanin, komplex enzymů Digezyme® (alfa-amyláza, neutrální proteáza, celuláza, laktáza, lipáza), sladidlo sukralóza, mořská sůl, kultura Bacillus coagulans Lactospore®, sladidlo steviol glykosidy, probiotické kultury (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus).

Máta: Instantizovaný syrovátkový protein (syrovátkový proteinový izolát 68 %, syrovátkový proteinový koncentrát 14 %, emulgátor sójový lecitin), mléčný proteinový koncentrát 15 %, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, komplex enzymů Digezyme® (alfa-amyláza, neutrální proteáza, celuláza, laktáza, lipáza), mořská sůl, sladidlo sukralóza, kultura Bacillus coagulans Lactospore®, sladidlo steviol-glykosidy, barvivo měďnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů, probiotické kultury (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus).

Slaný oříšek-karamel: Instantizovaný syrovátkový protein (syrovátkový proteinový izolát 77 %, syrovátkový proteinový koncentrát 3 %, emulgátor sójový lecitin), mléčný proteinový koncentrát 15 %, aroma, zahušťovadlo celulosová guma, mořská sůl, barvivo kakao, komplex enzymů Digezyme® (alfa-amyláza, neutrální proteáza, celuláza, laktáza, lipáza), sladidlo sukralóza, barvivo karoteny, kultura Bacillus coagulans Lactospore®, sladidlo steviol glykosidy, probiotické kultury (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus).

Vanilka: syrovátkový protein (syrovátkový proteinový izolát 67 %, syrovátkový proteinový koncentrát 14 %, emulgátor sójový lecitin), mléčný proteinový koncentrát 15 %, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, komplex enzymů Digezyme® (alfa-amyláza, neutrální proteáza, celuláza, laktáza, lipáza), mořská sůl, barvivo karoteny, sladidlo sukralóza, kultura Bacillus coagulans Lactospore®, sladidlo steviol-glykosidy, probiotické kultury (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu